torsdag, oktober 04, 2007

Kampestein og plankehaug

Hovedkurs i ruinsøk 2007.

Jeg hadde meldt meg på godkjenningslag :-o og var litt spent på hvordan det ville gå. Kom på lag med Theresia, Susann, Leif, Christian og Kurt. Dommere var Lena og Erik, i tillegg hadde vi med oss instruktøreleven Olav.




Jeg ble trekt ut som 1.til å starte på første prøvesøk, egentlig greit å bli ferdig med det. Området var en haug med kampestein, grushaug og en haug bygningsmaterialer.

Ayscha gikk greit og fant raskt fig i kampesteinene, meldte fint og ble sendt på toppen av småsteinhaugen. Hun hadde ikke mye lyst til å gå opp der fordi det raste men hun kom seg greit opp, fulgte toppen bort og fortsatte videre mot trehaugen. Der fikk hun tydelig ferten av noe og jobba seg opp. Meldte bra på den fig også og vi fikk bra tilbakemelding på det første prøvesøket :)




Senere fikk vi en ny oppgave på et annet område. Der var det litt forskjellig utstyr, rør og paller med tomflasker. Ayscha søkte bra her også og fant figuranten oppå rørstabelen.


Den andre figuranten fant vi ikke....men det gjorde ingen av de andre heller! Den lå 3 m over bakken og det var vanskelig å få ferten av.

Ingen kommentarer: