søndag, januar 06, 2008

Skitur og leiteaksjon

Etter å ha gått en liten tur på ski i går på urørte skogsveier hvor vi måtte tråkke spor selv, valgte vi i dag å dra over på Vestskogen hvor løypene lå ferdig preparert. Vi la ivei på den tida hvor de fleste var fornøyd og på vei hjem. Så vi fikk litt miljøtrening da vi møtte 9-10 hunder på vei oppover. Etter noen km med jevn stigning snudde vi og fikk trimma plogemusklene på vei ned igjen.


Var på vei hjem da jeg ble kalt ut på leiteaksjon i Krokstadelva. Jeg ringte Gry og hun var villig til å være med.
Så bar det opp mot Årbogen og vi fikk etterhvert en teig hvor vi skulle søke stier først og fremst. Det var mildt sagt kupert terreng med ca 20-30 cm nysnø oppå blank is så det var ganske krevende å gå. Vi brukte 50 min opp den første km....og da var vi enda ikke kommet fram til teigen..... :-o

Etter 4,5 t hadde vi tråkka langs de stiene vi fant, det var ikke lett å se hvor alle stiene var under snøen! På vei ned tilbake til KO fikk jeg Inger til å gå ut og gjemme seg så vi kunne få et funn. Ayscha gikk og lunta rett foran oss men nesa var tydligvis på for plutselig slo hun og skar ut til sida mot der Inger var. Meldte fint og dro ut på påvisning i 100 :-)

Ingen kommentarer: