mandag, april 06, 2009

Teig med blåveis :-)

Hege var så snill og la en teig til meg. Jeg var så vidt innom fra jobben for å få med meg bikkja og dro oppover til Hokksund. Hege hadde et fint opp-og nedområde som passer oss bra :-) Og med teig ferdig lagt inn på GPS så var det bare å legge i vei.
Ayscha var ivrig, her var det jo nesten mer barmark enn snø. Det var så deilig å kunne gå i skauen uten å måtte tråkke i masse snø! Etter kort tid kom hun med melding, hun hadde funnet en genser. Så fortsatte vi videre og fant jakke, sekk og et pledd. Og Ayscha hadde funnet spor!!
Hun har jo erfaring i at spor etter Hege kan være utfordrende og hun jobba febrilsk. Men Hege hadde gått der både før på dagen med Frodo og rett før teigsøket så det måtte hun gi opp. Vinden hadde selvsagt snudd så planen til Hege falt i grus. Men med et lite hint kom vi oss på rett side og Ayscha fikk overvær av Hege i et tre! Kjempefornøyd :-)
Så gikk vi og satt oss i den deilige vårsola og spiste nistepakka som lå i sekken med te til! Det er alltid ekstraservice med i teigene til Hege :-)

Ingen kommentarer: