søndag, juli 05, 2009

Abborjakt og spor


Det har blitt lite trening i det siste. Først fikk Ayscha en slags betennelse mellom tærne og jeg valgte å holde henne i ro. Og nå den siste uka har det vært altfor varmt til å gjøre annet enn å bade :-)

Ayscha har tilbrakt noen timer i vannkanten denne uka, speidende etter abbor! Hun har enda litt igjen å forbedre på fangstmetoden :-) Men iveren er det ingenting å si noe på!


Idag var det mer normal temperatur etter et heftig regnskyll på natten og det var mulig å gå seg en tur igjen. Jeg la et spor som hadde mange skifter på underlag siden hun ofte bruker litt tid på å omstille seg. Etter en 1,5t tur med små søksoppgaver underveis stod sporet for tur.

Jeg gikk ikke lenger bak enn maks 2 meter gjennom hele sporet for å styre og stoppe henne når hun gikk av sporet eller begynte å slurve. Vi starta på gress og gikk over til asfalt, høyt gress, sti, lyng, stein/fjell, grus så det var utfordrende nok. Hun var stort sett veldig konsentrert og hadde bare et par ganger hvor hun løfta hodet og ville øke farta. Overgangene mellom underlagsskiftene gikk veldig greit og jeg er fornøyd :-)

Ingen kommentarer: