søndag, januar 07, 2007

Bunkers og ruiner

Idag trente vi på Jarlsø, der driver de og river det som er av bygninger og det er nå et supert treningsområde for ruinsøk! Det er også en liten odde der med skog, strand med stein og kløfter og bunkerser. Og masse vind :-)


Vi la samme oppgave for alle, en figurant i bygg, en i bunkers og en ved vannet så en kunne få et langt overværssøk.

Jeg fikk også en figurant ombord i redningsskøyta. Vinden stod mot land så Ayscha fikk den bra på overvær og dro ut på brygga. Litt skeptisk siden båten leer seg i forhold til brygga men etter 2 sek betenkning, jumpa hun ombord i båten. Hun kommer med melding og får belønning mens mannskapet står bak meg og ser på med store øyne :-)


Figuranten i bygget gikk også greit, hun søkte av bygget selv mens jeg stod i inngangen. Vi fortsatte og hun fikk fort ferten av figuranten som var i strandkanten, det var super vind og hun dro avgårde.
I bunkersen er det tydligvis veldig vanskelig å lokalisere akkurat hvor figuranten er. Men etterhvert fant hun og fikk belønning der også.
Donna hadde en egen variant der, hun fant figuranten (som satt i ei "glugge") fra utsida, da var den langt lettere å lokalisere :-)


Etter litt mat og kaffe (inne i varmen :-) siden det var begynt å regne!) var vi tre stykker igjen som fortsatte å trene og nå brukte vi de delvis nedrivde bygningene.
Ayscha søker veldig selvstendig inne i bygg og hun er også forsiktig av seg så jeg er ikke redd for at hun skal rase i full fart utfor en kant.
Hun sleit litt med å komme fram til Iain som satt øverst i ei sprinkeltrapp. Det er jo dritskummelt å gå opp ei trapp som man kan se gjennom trinnene! Men etter noen ganger opp og ned med bredbeint gange, så er det litt greiere.
Det var ei kjempefin og morsom trening med mange utfordringer.

1 kommentar:

Sutlab sa...

Dette var en morsom trening! :0) Hit må vi tilbake! Monica