søndag, september 09, 2007

Variert trening

Trening innerst på Andorsrud.

Jeg hadde lagt ut spor dagen før og Iain greide å miste GPSen under sporseansen. Så Ayscha måtte ut og gå sporet etter Iain og Zepho, i håp om å finne den. Vi fant ingenting i sporet og starta med feltsøk der Iain hadde hatt sporoppsøk. Det var høyt gress, kvist og småkratt som gjorde letinga vanskelig. Iain fant den selv (hadde oransje bånd på den!) etter litt tråkking :-)


Så bar det rett over i et spor Iain hadde lagt til Ayscha. Det gikk på varierende underlag, skog, gress, grus, sagflis og ned i et høl hvor ingen andre enn Iain kunne finne på å legge et spor! Men det var nok mer utfordrende for hundeføreren enn for hunden :-)


Vi fordelte oppgavene idag, Ayscha gikk sporet og jeg plukka gjenstander! Hun sleit endel på grusveien men med tida til hjelp kom vi oss fram til slutten.

Vi hadde også noen overværssøk. Den første runden var grei plankekjøring. Bortsett fra en søplesekk jeg la ut igår, den var ikke interessant :-/ Note to self: trene på melding på plast.

Men i andre runde så vi Ayscha stoppe på en kul på jordet og strakk hals så hun ble veldig høy! Jeg skjønte hun hadde sett noe hun stussa på og trodde kanskje en som var ute og kjørte hest el.l. Etter litt forsvant hun ned kulen og kom tilbake med melding! Vi måtte flire litt da vi fikk se hva hun hadde funnet, Iain gikk rundt på jordet med jervenduken over seg :-) Ikke rart hun var skeptisk. Men supert at hun likevel melder :-)

Ingen kommentarer: