lørdag, april 14, 2007

Teig og tur

Idag trente vi på Dalen, Konnerud. Jeg hadde lyst til å trene noe praktisk så jeg fikk et teigsøk med 4 store og en liten figurant. Vi kom inn i teigen fra "feil" side i forhold til vinden og måtte gå langs ytterkanten for å komme på rette sida. Under "transportetappen" gikk Ayscha løs og dro avgårde og fant første figurant! Kjempebra :-)

Det var et flott område til teig, veldig åpent men med noen forhold som forstyrra fertbildet veldig. De andre tre figurantene fant hun også veldig greit. Nå var det også tråkka endel forvirringsspor i teigen men de overså hun glatt. Avlæringa av sporing under overværssøk har tydligvis vært virkningsfull!



Etter treninga var jeg hjemom og fikk i meg litt mat før vi dro avgårde på tur. Topptur til Skibergfjell med Iain og Zepho.
Da vi kjørte oppover ble vi litt overraska over hvor mye snø som lå igjen der. Men i den ene stien opp så det bart ut, iallefall i starten. Oppover i lia var det endel snø men stort sett holdt den når vi gikk over. Men det var dypt de gangene vi tråkka igjennom :-O
Ved hjelp av litt påfyll av XL1 tabletter underveis kom vi oss til toppen av Vestfjellet ;-) Og kunne nyte en flott utsikt før vi tusla ned i igjen i skumringa.

Ingen kommentarer: