søndag, februar 18, 2007

Trening på nesten barmark

Idag dro vi sørover hvor det ikke er snø, for å trene laaang rundering.
Jeg fikk en ukjent oppgave. Terrenget var flatt med veldig åpne partier samt mer tett granskog. Vi hadde tråkka ca 400m og det var to 90 graders svinger.
Jeg var spent om Ayscha ville gjøre som sist, ikke gå så langt ut men nå gikk hun fint og godt ut. Hadde bra tempo og driv. Fant første figurant i ytterkant av første 90 graderssving.
Fortsatte videre og det gikk bra helt til det kom et par med løse hunder. Ayscha fikk bra fart på seg da hun kom med to ikke-vennlige riesendamer etter seg, hun var ikke høy i hatten da :-o Men hun ble ganske eplekjekk da hun stod midt inne blandt oss!
De passerte og vi satt igang igjen. Heldigvis blir hun ikke helt vippet av pinnen selv om slikt skjer men hun var rimelig opptatt av sporene hver gang hun kom inn på midtlinja.
Hun fant neste figurant greit men gikk forbi Therese som var like i nærheten! Vi måtte gå tilbake og sende på nytt for å få med henne også. Selv om hun har blitt veldig tøff og tør være alene i skogen er det ikke moro å bli stående igjen alene når alle går forbi!
Siste figurant (på ca 500m) tok hun på et kjempeslag, dro over midtlinja og fikk funn!
Avslutta med en hare ut fra midtlinja.
Jeg er fornøyd med motivasjonen og iveren hun viste. Og at hun kan gå konsentrert igjen etter en kraftig forstyrrelse!


Etter treninga satt vi oss ned ved bålet og grilla pølser, ostesmørbrød og marshmallows, yammi.....

Kjempekoselig avslutning :-)




Jeg er mektig imponert over innsatsen til de tålmodige figurantene (Eirik, Therese og Silje) Monica truer med seg på trening... De holder ut, blir kommandert rundt i alle retninger, sitter stille og blir kalde og frosne, gjør en super innsats for å belønne hundene, fyrer bål til oss og de er like blide hele tida. Utrolig bra :-)

Ingen kommentarer: