lørdag, desember 09, 2006

Topptur med to


Utstyrt med en kong i den ene lomma, godbiter i den andre, drikke, sjokolade og andre ting i sekken var vi klare til dagens ekspedisjon til Vestfolds høyeste punkt, Skibergfjell. Tåkebankene rullet innover men de holdt seg i lavlandet så det gjorde ikke så mye. Møtte Iain i Hanekleiva og fikk med oss Sepho også.


Kjørte opp fra Eidsfoss og der er det bomvei med det enkleste systemet jeg har sett. Konvolutter til å putte penger i lå i ei kasse, i den samme kassa skulle konvolutten med penger i legges! Uten lås, bare helt åpent. Og der lå det konvolutter fra november, så det er ikke mange kjeltringer oppi strøket der!



Vi kom oss fint over tåka og hadde flott sol da vi gikk oppover. Gikk forbi Gausesetra og videre oppover. Ayscha og Sepho herja og fikk ut litt energi på vei opp. Ved toppen så jeg de reagerte veldig begge to, så jeg tok de i bånd i tilfelle det var andre der. Det var ingen der da men det hadde nok akkurat vært en der og skrevet seg inn i boka. Det var nok det de reagerte på.

Vi fortsatte videre for det var småsurt i vinden på toppen der.
Gikk ned på andre sida og var bortom Vestfjellet. Der er det en helt utrolig utsikt og jeg la igjen en "boks" som andre markatravere kan finne etterhvert.

Begge hundene holdt fortsatt koken og leika og herja og hadde en super tur.


Da vi var ferdig med runden hadde jeg gått 8,8 km mens Ayscha hadde kommet opp i 14,4!

På vei hjem tok vi en liten stopp i Hof og balanserte litt på dekk :-) Ayscha har gjort det før så hun hoppa og klatra som ingen ting mens Sepho var litt mer usikker. Men han tødde opp etterhvert og kom seg helt på toppen han også.

Det var en fin tur og jeg tror nok det er to hunder som kommer til å være ganske rolige i kveld :-)



Deppefest for Marte


På kvelden var treningslaget invitert til Iain på deppefest pga at Marte og Børge skal flytte fra oss og nordover til snø, kulde og fæle hus.


Det var veldig hyggelig og Iain lagde god mat som han pleier å gjøre. Monica hadde tatt med seg gamle video-opptak fra praktisk dag og trening som vi måtte se på, enten vi ville eller ikke :-)


Ayscha lå en stund ute i bilen men fikk komme inn litt utpå kvelden. Hun storkoste seg og var innom nesten alle fang :-)


Festen gikk pent for seg og bortsett fra Sepho var det ingen som holdt Ayscha med selskap under bordet!
Vi syns nå det er litt trist at Marte flytter, vi kommer til å savne humørsprederen og de ærlige kommentarene som kommer rett fra levra. Også Bart da, det lykkelige, morgenfriske, sære trollet som Ayscha liker så godt. Det blir rart og stille når de ikke er med på treningene lenger.

Ingen kommentarer: